Kocaeli İzmit’te ‘Müzikli Çocuk Masalları’ yeniden sahnelendi


Gündem 31.07.2021 11:30:00 0
Kocaeli İzmit’te ‘Müzikli Çocuk Masalları’ yeniden sahnelendi

Kocaelide İzmit Belediyesinin yenileyerek modern bir görünüme kavuşturduğu Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da salı günü sahnelenen ve kahkahaların eksik olmadığı Müzikli Çocuk Masalları oyunu istek üzerine yeniden sahnelendi.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan tiyatro sanatçılarını desteklemek ve halkı sanatla buluşturmaya devam etmek için hayata geçirdiği İzmit Tiyatro Günleri hız kesmeden devam ediyor. Yenilenme sonrasında modern bir görünüme kavuşturulan Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da geçtiğimiz salı günü sahnelenen ve oldukça beğenilen Müzikli Çocuk Masalları gösterisi halkın talebi üzerine dün akşam bir kez daha oynandı.

Yerel tiyatro oyuncularının sahne aldığı, yurdun birçok yerinde yaşanan yangın nedeniyle üzüntü yaşayan vatandaşı tebessüm ettiren, moral veren gösteriden özellikle çocuklar büyük bir keyif aldı. Tiyatro 262 oyuncuları; Salih Yücel, Pervin Sarıkaş, Zeynep Kurt, Ömer Erdoğan, Berat Eren ve Aras Öztürk tarafından sahnelenen Hacivat-Karagöz oyunu,masal anlatımı, dans gösterisi ve çeşitli aktiviteler çocuklara neşeli anlar yaşattı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte Yahya Kaptan Mahalle sakinleri pandeminin stresinden ve yangınların üzüntüsünden az da olsa uzaklaştı.


TAŞ HEYKEL SEMPOZYUMUNDA YAPILAN ESERLER SAHİL BANDINA KONULDU Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu’nda yapılan 9 eser, Oba Çayı ve Tosmur Kavşağı arasındaki sahil bandına konuldu.
VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET VALİ ÖKSÜZ'DEN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI KIRBIYIK'A ZİYARET
ANTALYA'YA GELEN TURİST SAYISI 3 MİLYON'A YAKLAŞTI Turizm databank’ın hazırladığı Antalya Paket Tur Pazarı 2024 Raporuna göre; Antalya’ya gelen Paket Turisti sayısı yüzde 20 artarak 3 milyona yaklaştı.
AESOB'tan Başkan Böcek'e hayırlı olsun ziyareti ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 75 oda başkanı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ikinci dönemi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Esnafa destekleri için teşek
BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI BELEDİYE KONUT EVLERİNİN YIKIMINA BAŞLANDI