Gündem

Gündem Haberleri

Kocaeli İzmit’te pedal çevirdi


Gündem 11.07.2021 16:30:00 0
Kocaeli İzmit’te pedal çevirdi

Spor Kenti İzmit’ vizyonuyla halkı spora teşvik eden ve zinde kalmalarını sağlayan İzmit Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte bisiklet turu etkinliklerine yeniden başladı.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, halkın spora teşvik edilmesi ve sağlıklı bir İzmit için bisiklet turlarına başladı. Bisiklet severler pandemi nedeniyle ara verilen turlara yeniden start veren İzmit Belediyesi ile kent turu attı.

Sabah saatlerinde Yahya Kaptan Bisiklet Eğitim Pisti’nden hareket eden bisiklet severler sağlıklı bir yaşam için pedal çevirdi. Şehir merkezini turlayarak İzmit Belediyesi Belsa Plaza önüne gelen ekip buradan dönüş yoluna geçti.

Bisiklet turu Yahya Kaptan Gülümse Kafe’de sona erdi. İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, bisiklet turunun ardından katılımcılara Gülümse Kafe’de çay-simit ikram etti. Bisiklet turlarının her pazar devam edeceğini belirten İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa, tüm İzmitlileri sağlıklı bir yaşam için bisiklet turuna katılmaya davet etti.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler