Kocaeli İzmit’te ücretsiz gelinlik hizmeti


Gündem 17.07.2021 17:30:00 0
Kocaeli İzmit’te ücretsiz gelinlik hizmeti

Yuva kurmaya hazırlanan ihtiyaç sahibi çiftler gelinlik, nişanlık veya kına elbiselerini İzmit Belediyesi Dost Eller Giysi Mağazası’ndan temin edebiliyor.

KOCAELİ (İGFA) - Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşa el uzatmaya devam eden İzmit Belediyesi, yeni evlenecek çiftlere ücretsiz gelinlik, nişanlık ve kına elbisesi desteği sunmaya devam ediyor. Göreve geldikten sonra belediyeye ait düğün ve nikâh salonlarının kapılarını 1 TL’den açan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, genç kızların hayali olan gelinliğe de ücretsiz ulaşmasını sağlıyor. 

Ekonomik nedenlerden dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalan çiftler İzmit Belediyesi ile hayallerine kavuşuyor. Hayırseverlerin sadece bir defa giydikleri ve Dost Eller Giyim Mağazası’na bağışladıkları gelinlikler kuru temizlemeleri tamamlanarak en güzel günler için reyonda yerini alıyor. Dar gelirli çiftler bedelsiz kiralama yöntemiyle dilediği gelinliği, nişanlığı ve kına elbisesini seçebiliyor. 

Ücretsiz olarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralamak isteyen çiftler evlenme başvuru belgesiyle Dost Eller Giysi Mağazası’nda başvuruda bulunarak gelinlik, nişanlık ya da kına elbisesi kiralama talebi oluşturabiliyor. Ardından özel gününde giyeceği elbise ya da gelinliği seçebiliyor. Tutanak karşılığı kiralanan gelinlik veya elbise düğün, nişan ya da kına organizasyonunu takip eden 3 gün içerisinde mağazaya iade ediliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı