Kocaeli İzmit’te üretici kadınlar Başkan Hürriyet’le görüntülü görüştü


Gündem 23.05.2021 02:00:00 0
Kocaeli İzmit’te üretici kadınlar Başkan Hürriyet’le görüntülü görüştü

Kocaelide İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, üretici kadınlarla cep telefonundan görüştü.

Ufuk BAĞAN (Hür Kocaeli)
Kocaelide İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle İzmitli üreticilere destek olmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen sebze fidesi dağıtımı başladı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, pek çok çiftçiye elleriyle fide dağıtırken, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin dağıtım yaptığı köylerdeki çiftçi kadınlar da Başkan Hürriyet’i görüntülü arayarak destek için teşekkür etti. Belediye üst kadrosu ve personelinden oluşan 3 ayrı ekip köy köy gezerek fideleri çiftçilere teslim etti.

“GELİN BERABER YİYELİM”

Kendilerine fide desteği sağlandığından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren üretici kadınlar, Başkan Hürriyet’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Telefon üzerinden onlarca vatandaşla görüntülü olarak görüşen Başkan Hürriyet, seneye çok daha güçlü destek vereceklerini söyledi. Keyifli sohbet esnasında kadınlar, Başkan Hürriyet’i sebzeleri birlikte yemeye davet etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”