Kocaeli İzmit’te Yenicelilerden tam not


Gündem 1.07.2021 13:00:00 0
Kocaeli İzmit’te Yenicelilerden tam not

Kocaelide İzmit’in en uç köyü olan Adapazarı sınırındaki Yenice’de camiye sundurma, çeşmeye kaplama, yol kenarlarına korkuluk ve mahalle konağına sundurma yapan İzmit Belediyesi mahallelilerden tam not aldı

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, İzmit’in uç noktadaki köylerinden Yenice Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların taleplerini karşılamak için harekete geçti. İzmit’in her noktasında halkın ihtiyaçlarını dinleyen ve hizmet götürmek için gece gündüz çalışan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yenice’ye de el attı. Yenice Merkez Camii’ne sundurma yapan İzmit Belediyesi, cami etrafında tehlike oluşturan yol kenarında korkuluk yaptı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların tüm taleplerini titizlikle yerine getirirken Yenice Mahallesi güzelleşmeye devam ediyor.

Yenice Mahallesi İzmit’in son köyü olmasına rağmen hizmeti her noktaya taşıyan İzmit Belediyesi, uzun yıllardır bakım görmemiş olan Yenice’ye de dokundu. Yenice Mahallesi’nde cami bahçesine 60 metrekarelik alana yapılan sundurma imalatı için 963 kilogram malzeme kullanan ekipler, ayrıca çelik merdiven ve korkuluk yapımı için de 500 kilogram malzeme kullanıldı. Çelik merdiven ve sundurma çalışmaları devam ederken, ekipler korkuluk yapımını tamamlayarak Yeniceli vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi. 


Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü
Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi Otomotiv satış sonrası pazarında artış beklentisi
Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek