Kocaeli İzmite Kadın Girişimciler Merkezi

Kocaelide İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nin yeri belli oldu.


Gündem 8.03.2021 15:00:00 0
Kocaeli İzmite Kadın Girişimciler Merkezi

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi’nin büyük bir özveri göstererek çalışmalarını yürüttüğü kadınları sosyal ve ekonomik hayatta daha da güçlü kılacak olan Kadın Girişimciler Merkezi’nin yeri belli oldu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından yakından takip edilen her aşaması büyük bir titizlikle yürütülen Kadın Girişimciler Merkezi’nin Mehmet Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki tüm donatıları düşünülmüş binada hizmet vereceği duyuruldu.

Bu merkezle birlikte yenilikçi girişimcilik, iş yönetimi, eğitim, uygulama, destek ve danışmanlık hizmetleri aracılığıyla kadınların sosyal hayata etkin katılımı sağlanacak.  


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!