Kocaeli İzmitte belediye personeline ilkyardım eğitimi

Kocaelide İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İZGİM, Çınar Çocuk Evi Öğretmenleri, yönetici ve personelleri ilk yardım eğitimi aldı


Gündem 10.10.2021 15:30:00 0
Kocaeli İzmitte belediye personeline ilkyardım eğitimi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de toplumda ilk yardım bilincini yaygınlaştırmak ve hizmet kalitesini arttırmak amacı ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlk Yardım Eğitimine İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İZGİM, Çınar Çocuk Evi Öğretmenleri, yönetici ve personelleri katıldı. İzmit Belediyesi B blok 7. Katta düzenlenen ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Eğitmen Begüm Tunçpınar tarafından verilen eğitimde acil müdahale, önleyici tedbir çalışmaları ve doğru ilk yardım uygulamalarının hayati önemi konusunda tüm personel bilgilendirildi.

Şoför esnafı yarın sandıkta Isparta Şoförler Odası seçiminde üç aday yarışıyor, esnaf yarın sandık başına gidiyor.
Vali Hulusi Şahin Alanya’da iki okulu hizmete açtı Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya’da hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan Yanıklar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Hatice Rabia Tuncer Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirdi.
Isparta’da iki önemli projenin protokolü imzalandı Isparta’da bağımlılıkla mücadele ve eğitimde fırsat eşitliğinin artırılmasına yönelik iki önemli projenin protokolü imzalandı.
Itso’nun girişimleri sonuç verdi: Sigorta teknik personel yeterlilik sınavı ilimizde yapılacak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, bir süredir yürüttükleri çalışmalar neticesinde Sigorta Teknik Personel Yeterlilik Sınavının ilimizde yapılacağını açıkladı. Başkan Çelik, “Isparta, Türkiye’deki
İyi Partili Doğan: 4 bin tl öğrenciye yetmez İYİ Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Mahmutcan Doğan, KYK burs ve kredi tutarlarının artan ulaşım ve beslenme giderleri karşısında öğrencilerin temel ihtiyaçlarını bile karşılamaktan uzak olduğunu belirterek, gençlerin geçim