Kocaeli İzmitte belediye personeline ilkyardım eğitimi

Kocaelide İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İZGİM, Çınar Çocuk Evi Öğretmenleri, yönetici ve personelleri ilk yardım eğitimi aldı


Gündem 10.10.2021 15:30:00 0
Kocaeli İzmitte belediye personeline ilkyardım eğitimi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'de toplumda ilk yardım bilincini yaygınlaştırmak ve hizmet kalitesini arttırmak amacı ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlk Yardım Eğitimine İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı İZGİM, Çınar Çocuk Evi Öğretmenleri, yönetici ve personelleri katıldı. İzmit Belediyesi B blok 7. Katta düzenlenen ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Eğitmen Begüm Tunçpınar tarafından verilen eğitimde acil müdahale, önleyici tedbir çalışmaları ve doğru ilk yardım uygulamalarının hayati önemi konusunda tüm personel bilgilendirildi.

Burdur Valisi Bilgihan’dan gazi ailelerine ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri programı kapsamında kentte yaşayan kahraman gazilerle bir araya geldi. Programın devamında Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali Bilgihan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur'da yolcu taşımacılığına denetim! 273 araç denetlendi Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, şehirler arası yolcu taşımacılığında kural ihlallerini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla 16–18 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde denetim yaptı.
Atabey OSB 4. Etap Hayata Geçiyor Isparta Valisi Abdullah Erin, Atabey Organize Sanayi Bölgesi 4. Etap için tüm prosedürlerin tamamlandığını açıkladı.
Davraz’a ulaşım seferleri sürüyor Isparta Belediyesi’nce düzenlenen Davraz Kayak Merkezi ulaşım seferleri, hafta içi ücretli olarak devam edecek.
MHP Kaş’tan Şehit aileleri ve gazilere ziyaret MHP Kaş İlçe Başkanı Yusuf Çoban, parti yöneticileriyle birlikte Kaş’ta şehit aileleri ve Kıbrıs gazilerini ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi.