Kocaeli Kartepe Çepni Mahalle Parkında son çalışmalar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve ailelerin güzel ve faydalı vakit geçirmesi için Kartepe Suadiye Çepni Mahallesine yapılan park çalışmalarında sona gelindi.


Gündem 9.10.2021 09:30:00 0
Kocaeli Kartepe Çepni Mahalle Parkında son çalışmalar

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yapımının son aşamasına gelinen parkta, basketbol ve voleybol sahası, oyun grubu ve fitness aletleri yer alıyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen parkın çevresi tel çit imalatı, yol cephesinde iki adet giriş kapısı ve parkın aydınlatma imalatı yapıldı. Yürüyüş yollarının yer aldığı parkta, yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra otomatik sulama sistemi kuruldu. Çöp kovası, piknik masası, kamelyalar gibi kentsel donatıların konulmasıyla çalışmalar tamamlanacak.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!