Kocaeli Kartepe’de Çepni Mahallesi’ne çocuk parkı


Gündem 22.05.2021 11:00:00 0
Kocaeli Kartepe’de Çepni Mahallesi’ne çocuk parkı

Kocaeli genelinde vatandaşların aileleri ile vakit geçirebileceği birçok çocuk oyun grubu inşa ediyor.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaelinin Kartepe ilçesi Çepni Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesince yapılan parkta çalışmalar devam ediyor.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca Kartepe İlçesi Çepni Mahallesinde mart ayında yapımına başlanan parkta çalışmalar devam ediyor. Alanda yapılan çalışmalar kapsamında basketbol sahası, oyun grubu ve fitness aletlerinin betonları atıldı. Basketbol sahasının kafes imalatı ise sürüyor.

Çepni Mahallesi’nde inşa edilen parkın içerisinde yürüyüş yolları bulunuyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nca parkın çevresine tel çit imalatı, yol cephesinde iki adet giriş kapısı ve basketbol sahası ile parka ait aydınlatma imalatları yapılacak. Çalışmaların ardından yeşillendirme çalışmaları ve otomatik sulama sistemi kurulacak.


Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı