Kocaeli Kartepe’de fırınlara Ramazan öncesi denetim

Kocaeli’nin Kartepe ilçesi Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesinde fırınlarda hijyen ve gıda güvenliği denetimi yaptı.


Gündem 9.04.2021 19:30:00 0
Kocaeli Kartepe’de fırınlara Ramazan öncesi denetim
KOCAELİ (İGFA)- Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelinde üretim yapan fırınların periyodik denetimlerine başladı. Yapılan denetimlerde COVID-19 tedbirlerinin yanı sıra hijyen, üretim alanları ve ekmek gramajları kontrol edildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri üretim alanlarında hijyen kurallarına, hamur kazanları, tezgahlar başta olmak üzere tek tek bakıldı. Ekmek gramajları ve tartılarda kontrol edilirken, COVID-19 tedbirleri ve geçerli genelge kuralları hakkında bilgi verildi. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, alınacak sıkı tedbirlerle Ramazan Bayramı sonrasında da daha rahat bir döneme geçeceklerini fakat bu süreçte sorumluluk ve fedakarlığın çok önemli olduğunu söyleyerek hayırlı Ramazanlar diledi.

Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz” Başkan Yalçın; “İmkanlarımızı çocuklarımıza seferber ediyoruz”
Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı