Kocaeli Körfez’de otoyol geçiş köprüsü yapımı sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan İlimtepe yolu 1.Etap çalışmaları kapsamında, Yeni Yalı Mahallesi TEM üzerine otoyol geçiş köprüsü yapılıyor.


Gündem 7.04.2021 11:00:00 0
Kocaeli Körfez’de otoyol geçiş köprüsü yapımı sürüyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen İlimtepe bağlantı yolu 1. etap çalışmaları devam ediyor. Dere ıslah çalışmalarının 400 metrelik kısmı tamamlanırken proje kapsamında, 800 metre dere ıslahı ve geçiş menfezleri de yapılacak. İki temel betonu dökülen otoyol geçiş köprüsünün iki temel ayağı için kazı çalışmaları yapılıyor. Toplam dört temel ayağı üzerine kurulacak geçiş köprüsü 1. etap çalışmaları kapsamında, Hürriyet Caddesi’nin otoban üstünde olan kısmında elektrik hatları deplase edilerek yer altına alındı. Caddede deplase çalışması sonucu oluşan kaldırım bozulmaları giderildi.

D-100’DEN KUZEY MARMARA OTOYOLUNA

D-100 Yeni Yalı Mahallesi’nden başlayan yol, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinden geçecek. D-100 Karayolu ile İlimtepe Konutları arasında kuzey-güney yönlü bağlantı sağlayacak dört şeritli yolun sonraki etaplarının da tamamlanmasıyla Kuzey Marmara Otoyolu’nun Sevindikli çıkışının D-100 Karayolu ile olan bağlantılarının sağlanması amaçlanıyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı