Kocaeli Kuruçeşme’de sokaklar yenileniyor


Gündem 1.07.2021 10:00:00 0
Kocaeli Kuruçeşme’de sokaklar yenileniyor

İzmit Belediyesinin Kuruçeşme’de başlattığı yol bakım, onarım ve aydınlatma çalışmalarıyla sokaklar hem güvenli hem de ışıl ışıl olacak.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, kent genelinde gerçekleştirdiği yol, bakım ve onarım çalışmalarıyla sokakları çok daha güvenli ve estetik hale getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını titizlikle gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarını başlattı. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölge halkı yeni, güvenli ve konforlu yollara kavuşacak. 

Zamanla deforme olan parkeleri sökmekle çalışmayı başlatan ekipler, ardından yolda asfalt çalışması yapacak. Caddeyi baştan sonra yenileyecek olan ekipler, bölge esnafının mağduriyet yaşamaması adına çalışmaları kısa sürede bitirecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından uzun yıllardır bakımsız kalan kaldırımların yerine beton baskı kaldırım çalışması yapılacak. Ayrıca caddede aydınlatma çalışması yapılarak ışıl ışıl bir hale getirilecek. 


LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu