Kocaeli’nin Körfez Doğu Bölgesi’nde altyapı çalışmaları başladı


Gündem 28.05.2021 11:30:00 0
Kocaeli’nin Körfez Doğu Bölgesi’nde altyapı çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Körfez ilçesinin doğu bölgesinde yer alan 5 mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturmak için çalışmalara başladı.

KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesinin doğu bölgesinde yer alan 5 mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturmak için hazırladığı proje kapsamında yapılacak çalışmalara, Çamlıtepe Mahallesi’nde içme suyu hattı imalatı ile başladı. Başlanılan yatırım çalışmalarının Körfez ilçesine hayırlı olması temennisinde bulunan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “İnsanlarımızın sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Hedefimiz olan Altyapıda Sıfır Problem ve Mutlu Şehir Kocaeli  kapsamında hizmet ve yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz”dedi.

5 MAHALLEYE SAĞLIKLI ALTYAPI

Kocaeli genelinde 2021 yılında 470 milyon lira yatırım gerçekleştirecek Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programında yer alan Körfez İlçesinin doğu bölgesinde yer alan Kuzey, Esentepe, Yeniyalı, Çamlıtepe ve Yavuz Sultan Mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları yenilemek için hazırladığı projenin ihalesini tamamlayarak çalışmalara başladı.


Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi... Maden suyu içmek zararlı mı? İddialara yanıt geldi...
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Edirne'de cinayet Edirne'de cinayet
Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu Kadınlar, yazar Fatma Burçak’la kitabını konuştu
Keşan'da ölümlü kaza Keşan'da ölümlü kaza