Kocaeli’nin yeni turizm filmine sosyal ilgi

Kocaeli Turizm Filmi “Show Me Kocaeli”nin izlenme sayısı sosyal medyada 1,5 milyona ulaştı.


Gündem 1.10.2021 12:00:00 0
Kocaeli’nin yeni turizm filmine sosyal ilgi

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli’nin doğa harikası köşelerinde çekilen turizm filminin ilk gösterimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerinde yapıldı. Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından da paylaşılan film, sosyal medyalar ve youtube paylaşımlarıyla toplamda 1,5 milyonu aşkın gösterime ulaştı.

Kocaeli'nin doğa harikası güzelliklerinin, Karadeniz sahillerinin, kanyonlarının, yaylalarının, gastronomi değerlerinin yer aldığı eşsiz güzellikteki turizm filminin çekimleri geniş bir takipçi kitlesine sahip olan sinematograf Halil Bekar ve ekibi tarafından yapıldı. Halil Bekar ve ekibi her mevsim ayrı güzellikteki Kocaeli’ni görüntüleyebilmek için, sonbahar-kış ve ilkbahar-yaz aylarında şehrin farklı noktalarında çekimler gerçekleştirdi. Kocaeli’de yapılan kayak, dalga sörfü, sualtı dalışı, yamaç paraşütü, su kayağı, kano, kaya tırmanışı gibi macera sporlarının da yer aldığı videoda aksiyon çekimler fpv drone ile gerçekleştirildi. Halil Bekar’ın bir yandan Kocaeli’deki tüm macera sporlarını deneyimlediği turizm temalı filmde, özellikle bölümler arasındaki fantastik öğeleri barındıran geçişler dikkat çekti.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XC1klonfzNU

'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.