Kocaeli ulaşım personeli büyük bir aile


Gündem 15.10.2021 14:30:00 0
Kocaeli ulaşım personeli büyük bir aile

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Ulaşım Park A.Ş. yolcu taşıyan personeline “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganı ile eğitim veriyor.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından iki ana başlıkta verilecek eğitimlere toplamda binin üzerinde personel katılacak.

UlaşımPark A.Ş. ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği,evlilik öncesi eş seçimi, evlilik ve ebeveynliğe dair kazanımlar, evlilikte mutlu olma ve iletişim kalitesini zenginleştirme ve son olarak aile bağlarını kuvvetlendirecek becerileri konularının yer aldığı  eğitimler başladı. Ana tema olarak “Aile Hayatı”nın belirlendiği eğitimlerin açılış konuşmalarını UlaşımPark Genel Müdürü Murat Sağlam ve Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Tüylüoğlu gerçekleştirdi.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı