Kocaelide anne şehirle sağlık buldular

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı, kent genelinde her yaştan anneye hayatın içinde nefes alanları açıyor.


Gündem 26.09.2021 10:00:00 0
Kocaelide anne şehirle sağlık buldular

KOCAELİ (İGFA)  - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Anne Şehir Sağlıklı Yaşam Programı, kent genelinde her yaştan anneye hayatın içinde nefes alanları açıyor. Annelere aktif hayatın bir parçası olabilme fırsatı sunan projeye katılan Bahar Aslan, hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendisini geliştirme fırsatı bulduğunu söyledi.

Anne Şehir projesinin içinde kadınlara yönelik diyetisyen hizmetinin de olduğunu belirten Aslan, “Diyetisyen ile oturduk konuştuk. İnsülin direnci çıktığının farkında değildim, dilim damağım kuruyordu, diyetisyene bunu da anlattım. Sağlık ocağında yapılan tetkiklerin sonucunu alıp diyetisyene götürdüm. İnsülin direnci çıktı. Bu sonuçlara göre kişiye özel diyet listesi veriliyor. Bana düşen o listeye uymak oldu. Şimdi artık ne baş dönmelerim var, ne uykusuzluk, ne susuzluk, ne halsizlik ve ne de bulantı diye bir şey kalmadı. İlaç kullanmadan hem de sağlıklı beslenerek bu başarıyı elde ettik” dedi.

2 yaşındaki çocuğu ile bunları başardığını ifade eden Bahar Hanım, ‘’Spordan sağlık taramalarına, eğitimden sosyal ve kültürel etkinlilere kadar her şey var. Bize bu imkânları sağladığı için başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, her an yanımızda bulunan öğretmenlerimize ve diyetisyenlerimize, bu ekibe can verdiği için herkese çok teşekkür ederim. Mutlu Şehir Kocaeli’nde Anne Şehirle sağlıkla kalın’’ ifadelerine yer verdi.


Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi Bursa'da ziraat mühendislerine 'kontrol görevlisi' eğitimi
Marmaris’te derelerde temizlik çalışması Marmaris’te derelerde temizlik çalışması
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bursa Ovası nasıl kaybedildi? Bursa Ovası nasıl kaybedildi?
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı