Kocaelide balık fiyatları zirveye koşuyor

Denizde av yasağının ilk haftası sonunda balık fiyatları tavan yaptı.


Gündem 24.04.2021 12:00:00 0
Kocaelide balık fiyatları zirveye koşuyor
Ufuk BAĞAN (HÜR KOCAELİ) Denizde av yasağının başladığının ilk haftası geride kalırken balık fiyatları deyim yerindeyse uçtu. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kurulu Balıkhan’da hizmet veren balık satıcıları da fiyatların yüksekliğinden yana şikayetçi. Balıkhan tezgahlarında olta ile tutulan istavrit 60 liralık kilogram fiyatıyla rekora koşarken, hamsi de kilosu 40 liradan alıcı bekliyor. Balık satıcıları, Ramazan ayının da etkisiyle müşteri sayısında bir hayli düşüş olduğunu belirterek, fiyatların av yasağının bitimine kadar bu seviyelerde olacağını ifade etti. Tezgahlarda olta levrek 120 liradan satılırken, kalkan balığı 220 liralık fiyatıyla krallık tahtını yine kimseye bırakmadı. Balıkhan’daki bazı balık fiyatlarına gelince; Çipura 80, sardalya 30, levrek (Tane) 35 liradan alıcı bekliyor. İsparinin kilogram fiyatı 35 liraya yükselirken, yerel somon da 45 liralık kilogram fiyatıyla tezgahlarda boy gösterdi.

Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak