Kocaelide Başkan Hürriyet üniversiteli gençlerle buluştu


Gündem 24.10.2021 17:30:00 0
Kocaelide Başkan Hürriyet üniversiteli gençlerle buluştu

Kandıra Sahili’ndeki İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Gençlerin eğlencesine ortak olan Başkan Hürriyet, öğrencileri “Duman”ın Cumhuriyeti konserine davet etti.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi öğrencilerini Sarısu Gençlik Kampı’nda ağırladı. İzmit Belediyesi ile Red Bull ortaklığında düzenlenen şenlikte 400 üniversite öğrencisi Sarısu Gençlik Kampı’nın tadını çıkardı. Öğrenciler, yerel müzik gruplarının sahne aldığı konserlerde doyasıya eğlendi.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Sarısu Gençlik Kampı’na giderek üniversite öğrencileri ile buluştu. Fatma ablalarıyla zaman geçirmekten büyük mutluluk duyan üniversite öğrencileri başkan Hürriyet ile birlikte halay çekti, oyunlar oynadı. Üniversite öğrencileri, Sarısu Gençlik Kampı’nda unutamayacakları bir gün geçirdi.

Sarısu Gençlik Kampı’na gelen öğrencilere teşekkür eden başkan Hürriyet, “Geleceğimizin aydınlığı olan siz gençleri çok önemsiyoruz. Burada keyifli vakit geçirdiğinizi görmek bizi çok mutlu ediyor. Üniversitede yılsonu şenlikleri olmazsa biz size seve seve şenlik düzenleyebiliriz. Eğlenmek, keyifli vakit geçirmek sizin hakkınız. Biz konuda siz ne istersiniz onu yapmaya hazırız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı