Kocaelide Dilovası’na 5 park müjdesi


Gündem 7.11.2021 12:00:00 0
Kocaelide Dilovası’na 5 park müjdesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesinde çocukların eğleneceği, yetişkinlerin ise hoşça vakit geçirebileceği 5 park inşa edecek.

KOCAELİ (İGFA) - Vatandaşın hayatına ulaşım, kültür ve spor gibi pek çok alanda sunduğu hizmetler ile değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan insanların sosyal yaşamına da katkıda bulunuyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinin 3 mahallesine çocukların ve yetişkinlerin kolayca ulaşacağı ve sosyalleşip eğlenebileceği 5 park inşa edilecek.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı planlama kapsamında 5 parktan 2’si Diliskelesi Mahallesinde yapılacak. Bu kapsamda Kocaeli Körfezi ile Osmangazi Köprüsü manzaralı bir seyir terası inşa edilecek.

Seyir terası çalışmaları 2 bin 150 metrekare alanda inşa edilecek ve içerisinde oturma ve seyir alanları, kafeterya olacak. Seyir terası için bitkisel peyzaj düzenlemesi, zeminlerin yenilenmesi, aydınlatma elemanları, resim çekilme alanları, cam çevre çitleri yapılacak. Ayrıca Diliskelesi Mahallesi 720 sokakta 5 bin 100 metrekare alan üzerine içerisinde çocuk oyun alanı, fitness spor aletleri ve spor alanları, dinlenme ve piknik alanı ile içerisinde pek çok kentsel donatı elemanlarının olduğu bir başka park da vatandaşın hizmetine sunulacak.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi