Kocaelide Karamürsel Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı

Kocaelililerin dört gözle bitmesini beklediği proje tamamlandı. Karamürsel Kent Meydanı ve Kavşak Projesi kapsamında yapılan Köprülü Kavşak açıldı.


Gündem 9.04.2021 13:30:00 0
Kocaelide Karamürsel Köprülü Kavşağı trafiğe açıldı
KOCAELİ (İGFA)- Kocaelide Karamürsel’in D-130 karayolunun alt kısmı ve üst kısmını birbirine bağlayan Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı törenle araç trafiğine açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve beraberindeki heyet battı-çıktıyı gezdi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel için bir hayalin daha gerçekleştiğini söyledi. 

Proje ile ilgili detaylı bilgi veren Başkan Büyükakın, Ramazan bayramına kadar kalan yan yolların da tamamlanacağını söyledi. Toplam 85 milyon liralık bir yatırım yapıldığını kaydeden Başkan Büyükakın, "Çalışmaların tamamlanmasıyla şehirlerarası yolcu ve lojistik taşımacılığın önemli güzergâhlarından biri olan Karamürsel’de kent içi trafiğin yanı sıra şehirlerarası ulaşım da rahatlamış olacak. Proje kapsamında 1600 metre çift anayol, 900 metre güney, 900 metre kuzey olmak üzere 2 yan yol, 310 metre bağlantı yolu olmak üzere 3 bin 700 metre toplam yol yapıldı. Altyapı hatları da tamamen yenilendi" diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı