Kocaelide KO-MEK ile hayaller tuvale dökülüyor

Yüz yüze eğitime geçiş ile birlikte tedbirleri en üst seviyede uygulayan KO-MEK Resim Branşı kurslarına ilgiyi artırdı.


Gündem 11.04.2021 09:30:00 0
Kocaelide KO-MEK ile hayaller tuvale dökülüyor
KOCAELİ (İGFA)- Koronavirüs tedbirlerinin en üst seviyede uygulandığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kurslarında (KO-MEK), kursiyerler güvenli ve keyifli bir şekilde eğitimlerine devam ediyor. Uzun bir aradan sonra yeniden derslere başlayan Yenikent KO-MEK Resim Branşı kursiyerleri tuvale döktükleri birbirinden güzel resimlerle adeta kaybolan zamanının acısını çıkardı. Yağlı boya, Rilolyef ve Akrilik türlerinde eserler yapan kursiyerler, tuvalle yeniden buluşmanın mutluluğunu birlikte yaşadı.

2 KİŞİSEL SERGİ AÇTI

KO-MEK kursları sayesinde hayata yeniden tutunan kursiyerler, ortaya koydukları birbirinden güzel eserlerle adeta yeniden doğuyorlar. KO-MEK sayesinde yeniden hayata tutunan Hüsniye Ceren hayatının dönüm noktasının KO-MEK olduğunu ifade ederek ”Ben ev hanımıyım, KO-MEK sayesinde kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Buraya geldikten sonra yaptığım eserlerle 2 tane kişisel sergi açtım. Açtığım sergiler sayesinde özgüvenim yeniden yerine geldi. Şuanda hepsi birbirinden özgün, yüze yakın eserim var. İlerde daha geniş çaplı sergi açarak daha çok kişiye ulaşmak istiyorum” dedi.

Yenikent KO-MEK Resim branşına kızı Edanur Özbek ile birlikte gelen Berlin Özbek ise resim branşına yeteneği olduğunu sonradan fark ettiğini ve kızı da kendisinden görerek kurslara gelmeye karar verdiğini belirterek, aralarında tatlı bir rekabet olduğunu söyledi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası İnegöl'de nesilleri buluşturan iftar sofrası
2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek 2025'ten itibaren Çin yapımı araçları ihraç edecek
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası