Kocaelide misafirperver ailelere hediye verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, geçtiğimiz yıllarda düzenlediği, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivalleri sırasında yurt dışından gelen misafir çocukları evlerinde ağırlayan aileleri unutmadı.


Gündem 22.04.2021 13:00:00 0
Kocaelide misafirperver ailelere hediye verildi
KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandeminin getirdiği tüm olumsuz şartlara rağmen, 23 Nisan coşkusundan ve ona anlam katan dostlarından vazgeçmediğini ortaya koydu. 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında dünyanın dört bir yanından gelen binlerce çocuğu Kocaeli’de misafir eden ailelerle irtibata geçen Büyükşehir Belediyesi, anlamlı hediyelerle ailelerin gönüllerinde taht kurdu.

Ailelere gidecek olan hediye ise titizlikle seçildi. Yaklaşık 2 bin yıllık geçmişi ile kentin tartışmasız en önemli değerlerinden biri olan Kandıra Bezi üzerinde karar verildi. Bu anlamlı ürünün seçimi ise KO-MEK Sepeti’nden yapıldı. Hediyenin belirlenmesinin ardından, festivallerde misafir çocukları ağırlayan ailelerin listesi yapıldı. 

Yurt dışından gelen çocukları evlerinde sevgileriyle ve tüm dünyanın takdir ettiği Türk misafirperverliği ile ağırlayan aileler ise Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a bu anlamlı jesti karşısında teşekkür ettiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı