Kocaelide sağlık çalışanları ormanına ilk can suyu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde ön saflarda hizmet veren sağlık çalışanlarına özel hatıra ormanı fidan dikimi gerçekleştirdi.


Gündem 12.03.2021 15:30:00 0
Kocaelide sağlık çalışanları ormanına ilk can suyu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle salgınla mücadelede en ön saflarda yer alan sağlık ordumuza minnettarlığımızı göstermek adına ’Sağlık Çalışanları Hatıra Ormanı’’ fidan dikimi oluşturdu. İzmit Sepetçi dolgu alanındaki 60 bin metrekare alanda gerçekleştirilen programda duygu dolu anlar yaşandı. Törende vefat eden sağlık personeline adına 6 adet ağaca isimleri yazlı plakalar asıldı. 

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, pandemi sürecine ilişkin çalışmalarını paylaştı. "Bu sinsi virüs sevdiklerimizi bizden koparmak için çalışırken, sağlık ordumuzun çok değerli neferleri bir canı bile ona kaptırmamak için canla başla mücadele etti" diyen Başkan Büyükakın, fedakârca verdikleri mücadeleye şahitlik etmelerinden ötürü sağlık ordusunun kahramanlarına şükranlarını sundu.

“DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

“Filyasyon ekiplerimize araç ve sürücü desteğinin yanı sıra 80 adet tablet temin ettiklerini de anlatan Başkan Büyükakın, "Sağlık çalışanlarımız halen belirli hatlardaki otobüslerimizden ve tramvayımızdan ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Talep olması halinde sağlık çalışanları için 500 kadar daire yapabiliriz. Aslında onlar için ne yapsak azdır” dedi.

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin salgın sürecindeki kararlı çalışmaları ve desteklerinden ötürü teşekkür etti. Fidan dikim törenine katılan Kocaeli AK Parti Milletvekili Emine Zeybek de, pandemi ile mücadele eden ve hayatını kaydeden tüm sağlık şehitleri rahmetle anarken, sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını da kutladı. 




Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...