Kocaelililer 148 kmde sağlığa pedal çeviriyor


Gündem 30.10.2021 14:00:00 0
Kocaelililer 148 kmde sağlığa pedal çeviriyor

Kocaeli’nde yaşayan vatandaşlar şehir genelindeki bisiklet yollarında güvenli bir şekilde pedal çeviriyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, inşa ettiği park bahçe ve birçok caddede bisiklet yollarını da vatandaşın hizmetine sunuyor. Kocaeli’de oluşturulan 148 kilometre bisiklet yolunda vatandaşlar, sağlıklı bir yaşam için pedal çeviriyor.

SON İKİ YILDA 29 KM BİSİKLET YOLU        

Kocaeli’de yaşayan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesinin KOBİS Akıllı Bisikletleri veya kendi bisikletleriyle şu an şehrin çeşitli yerlerinde bulunan 148 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolunu güvenle kullanabiliyor. Sağlıklı bir yaşam ve keyifli dakikaların geçirildiği bisiklet yollarının 29 kilometresi son 2 yıl içerisinde hizmete sunuldu.

74 İSTASYON, 520 BİSİKLET

KOBİS Kocaeli sınırları içerisinde şehir içi erişimi kolaylaştıran ve toplu taşıma sistemlerini destekleyici imkanlar sağlayan bir ulaşım aracı olarak vatandaşlar tarafından kullanılıyor. KOBİS’te 74 istasyonda 520 bisiklet bulunuyor. 12 ilçenin birçok noktasındaki park, meydan ve cadde de bulunan KOBİS istasyonlarında 864 adet Akıllı Park Üniteleri yer alıyor. Ayrıca tüm istasyonlarda kart ve diğer işlemlerin yapılabilecek üniteler bulunuyor.  

 


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...