Kocaelinde derneklerle Roman Çalıştayı


Gündem 23.10.2021 13:00:00 0
Kocaelinde derneklerle Roman Çalıştayı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren Roman Derneklerini Kocaeli’nde bir araya getirerek, Roman Çalıştayı düzenlendi.

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli'nde Roman Dernekleriyle düzenlenen çalıştayda, sorunlar akademik masaya yatırılarak çözüm önerileri sunuldı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalıştaydan en önemli ricam eğitim konusundadır. Asıl odaklanmamız gereken mesele çocuklarımızın eğitimi olmalıdır" dedi. 

Başkan Büyükakın'ın ev sahipliği yaptığı çalıştay, 23 Ekim Cumartesi günü 200 yöneticinin katılımı ile gerçekleşti. Okur-yazarlığı arttırmak için Bilgi Evleri açtıklarını söyleyen Başkan Büyükakın, "Eğitim meselesi her şeyin başında geliyor. Bu hayati meselelerden biri. Çalıştayımızın bugün ele alacağı birçok alt başlık var. Ama bana göre en önemlisi eğitim. Eğitim fırsatını kaçırmış çocuklarımıza biz KO-MEK’teki sertifika programlarımızla destek veririz. Diğer üst yaş gruplarına da yine örneğin girişimcilik alanında sertifika programı verebiliriz" dedi. 


Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli? Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu
Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu