Kocaelinde görme engelli Ziyaya Elif-Ba kitabı


Gündem 15.10.2021 16:00:00 0
Kocaelinde görme engelli Ziyaya Elif-Ba kitabı

Kocaelinde yaşayan yüzde 90 görme engelli 11 yaşındaki Ziyaya kabartma harflerle özel basılmış Elif-Ba kitabı hediye edildi.

KOCAELİ(İGFA)- Diyanet İşleri Başkanlığınca kabartma özel harflerle hazırlanan Braille alfabeli Elif-Ba cüzü görme engelli Ziya'ya hediye edildi.      

Büyükşehir Belediyesi'nin hediye ettiği Elif-Ba cüzü ile ilgili konuşan Ziya, "ilk kez böyle biir Elif-Ba kitabım oldu, o yüzden çok mutluyum. İstanbul'da bir okulda kabartma Türkçe yazıyı öğrendim. Şimdi de inşallah Braille alfabesi ile yazılı Kur'an-ı Kerim'i okuyacağım" dedi. 

“Veli Gök’ün projeleri yol gösteriyor” İklim Krizi Tarımı Değiştiriyor: Veli Gök’ün Vizyonu ve Tepeli Köyü’nün Örnek Adımı Bölgeye Yol Gösteriyor
Isparta’da kitap şöleni başlıyor 150 yayınevi ve onlarca yazar 12–21 Aralık’ta Gökkubbe’de kitapseverlerle buluşacak
7. Takas Şenliği Dokumapark’ta! Kepez Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Gıda Topluluğu iş birliğiyle 7. Takas Şenliği, 14 Aralık Pazar günü 14.00 ile 16.00saatleri arasında Dokumapark’ta düzenlenecek.
AK Parti Serik Kadın Kolları’ndan Sarıabalı’da Gönül Buluşması Selda Aslan başkanlığındaki AK Parti Serik Kadın Kolları, Sarıabalı Mahallesi’nde büyükler ve vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinledi, gönül bağlarını güçlendirdi.
Antalya'a Evde Diyaliz Projesi hastalara konfor ve kolaylık sağlıyor Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başlatılan Evde Diyaliz Projesi kapsamında kronik böbrek yetmezliği hastaları hemodiyaliz tedavisini evlerinde alabilirken, mobil sağlık ekipleri hastaneye ulaşmakta zorlananlara ye