Kocaelinde görme engelli Ziyaya Elif-Ba kitabı


Gündem 15.10.2021 16:00:00 0
Kocaelinde görme engelli Ziyaya Elif-Ba kitabı

Kocaelinde yaşayan yüzde 90 görme engelli 11 yaşındaki Ziyaya kabartma harflerle özel basılmış Elif-Ba kitabı hediye edildi.

KOCAELİ(İGFA)- Diyanet İşleri Başkanlığınca kabartma özel harflerle hazırlanan Braille alfabeli Elif-Ba cüzü görme engelli Ziya'ya hediye edildi.      

Büyükşehir Belediyesi'nin hediye ettiği Elif-Ba cüzü ile ilgili konuşan Ziya, "ilk kez böyle biir Elif-Ba kitabım oldu, o yüzden çok mutluyum. İstanbul'da bir okulda kabartma Türkçe yazıyı öğrendim. Şimdi de inşallah Braille alfabesi ile yazılı Kur'an-ı Kerim'i okuyacağım" dedi. 

Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.
Kepez’de insan sağlığını tehdit eden gıdalara geçit yok! Antalya Kepez Belediyesi Zabıta Ekipleri, Soğuk Hava Deposunda 574 Kilo bozulan ürünü imha etti
“Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz” Dünya 5’incisi milli sporcu Ayşenur Nazlı Korkmaz’ın da yer aldığı TOBB MTAL öğrencileri, Başkan Başdeğirmen’i ziyaret ederek hem teşekkürlerini iletti hem de staj sorununa dikkat çekti.
Vali Erin: “İnsan onurunu korumak devletimizin en temel görevidir” Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, insan haklarının tüm insanlığın ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin bu konudaki kararlı duruşuna vurgu yaptı.