Kocaelinde Körfez Tuncer Şen Fen Lisesi potasız kalmadı


Gündem 2.11.2021 12:30:00 0
Kocaelinde Körfez Tuncer Şen Fen Lisesi potasız kalmadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesinde bulunan Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesine Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahası yaptı.

KOCAELİ(İGFA)-  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Potasız Okul Kalmasın Projesi kapsamındaki çalışmaları il genelinde yoğun bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda Med Marine Tuncer Şen Fen Lisesi bahçesindeki bin 380 metrekarelik oyun alanının asfalt kaplaması yapıldı. Sahanın akrilik boyaması, iki adet pota, iki takım voleybol seti ve okul idaresinin belirlediği ölçülerde futbol sahası çizgileri çizildi.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba