Kocaelinde perdeler "Vişne Bahçesi" ile açıldı

Kocaeli Şehir Tiyatrosu, pandemi nedeniyle 1,5 yıl süren aranın ardından çok özlediği seyircisiyle Vişne Bahçesi oyunuyla buluştu.


Gündem 2.10.2021 12:00:00 0
Kocaelinde perdeler

KOCAELİ(İGFA)- Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından tam 1,5 yıl sonra perdelerini Anton Çehov’un Vişne Bahçesi oyunu ile açan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, seyirciden yoğun ilgi gördü. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Aydın Sigalı ve tiyatro severlerin yer aldığı ilk oyuna ilgi büyüktü. 

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Davraz kayak merkezi’nde turizm altyapısı güçleniyor Isparta Valiliği, Davraz Kayak Merkezi’nde hayata geçirilen yeni yatırımlarla turizm altyapısını güçlendirirken, ziyaretçi güvenliğini artırmayı ve bölgesel turizm ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.
Antalya Manavgat’ta alkollü sürücüye 390 bin tl ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 116 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyeti daha önce alkollü araç kullanmaktan alınan sürücü, üçüncü kez direksiyon başında yakalandı.
Serik’te Ramazan şöleni coşkusu Antalya Serik’te Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Ramazan Şöleni, çocukların neşesi ve vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.
Ispartaspor’dan Anlamlı Jest: Bir Forma, Bir Hayal Ispartaspor sevdalıları Bayram Dereli ve Yasin Angun, 13 yaşındaki genç taraftar Furkan Yazıcı’ya hayalini kurduğu formayı hediye ederek hem yüzünü güldürdü hem de yeşil-pembe aidiyetin büyümeye devam ettiğini gösterdi.