Kominist Başkanın kardeşi uyuşturucudan tutuklandı

Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Komünist Başkan lakaplı Fatih Mehmet Maçoğlunun kardeşi Soner M., Aydının Didim ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.


Gündem 18.02.2021 11:00:00 0
Kominist Başkanın kardeşi uyuşturucudan tutuklandı

KEMAL ETLEÇ / DİDİM POSTASI
Aydının Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonunda Çamlık Mahallesindeki bir evde uyuşturucu satışı yapıldığını belirledi.

Polis ekipleri, sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. Evden çıkan Barış A. (21) ve Ahmet B. (22) gözaltına alındı.

İkilinin üzerinde 0.66 gram metamfetamin bulundu. Eve giren ekipler, yaptıkları aramada 4.71 gram metamfetamin, 25,48 gram bonzai ve hassas terazi ele geçirdi.

Evde, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlunun kardeşi Soner M. ile Ummuhan A. yakalanarak, gözaltına aldı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden Barış A. ve Ahmet B. polisteki ifadelerinin ardından haklarında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılıp, serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN TUTUKLANDI

Güveni kötüyü kullanma suçundan aranan Ummuhan A., içmek için uyuşturucu madde satın almak ile bulundurmak suçundan, Soner M. ise uyuşturucu ticari yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Soner M. tutuklanırken, Ummuhan A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!