Korkunç Kaza otomobil TIR'ın altına girdi: 5 ölü (3)


Gündem 9.03.2021 21:03:00 0
Korkunç Kaza otomobil TIR

Antalya karayolunun Yakabağı mevkisinde yabancı plakalı TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Ayşe İkiz, damadı Savaş Alaca, kızı Ümmühan Alaca, torunu Emir Alaca ile ağabeyi Mehmet Serter olduğu öğrenildi.


Antalya karayolunun Yakabağı mevkisinde yabancı plakalı TIR ile çarpışan otomobilde yaşamını yitirenlerin Ayşe İkiz, damadı Savaş Alaca, kızı Ümmühan Alaca, torunu Emir Alaca ile ağabeyi Mehmet Serter olduğu öğrenildi. Savaş Alaca ve ailesinin Kaş ilçesine bağlı Üzümlü Mahallesi'nde, Ayşe İkiz'in Kalkan Mahallesi'nde, Mehmet Serter'in de Bezirgan Mahallesi'nde oturduğu belirlendi.

KAZA HASTA ZİYARETİ DÖNÜŞÜ OLDU

 
Bu arada kazanın hasta ziyaret dönüşü meydana geldiği ortaya çıktı. Otomobilde yaşamını yitiren Ayşe İkiz'in diğer çocuğundan olan torununun Fethiye'de bir hastanede ameliyat geçirdiği ve ailenin hasta ziyaretinden dönerken kazanın meydana geldiği öğrenildi.Öte yandan Ayşe İkiz'in yaklaşık 1 yıl önce eşini şeker hastalığından, kardeşi Mehmet Serter'in de eşini aynı dönemde kanser hastalığından kaybettiği belirtildi.

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya),


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı