Koronavirüs kurban pazarlığını da değiştirdi! "Tokalaşma çubuğu" kullanılacak


Gündem 16.07.2020 20:04:00 0
Koronavirüs kurban pazarlığını da değiştirdi!

Tüm Türkiyede kurban satış ve kesim alanında kurban pazarlığı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle "tokalaşma çubuğu" ile yapılacak.

Vatandaşların kurbanlıklarını daha hijyenik ortamda, kargaşadan uzak kestirebilmeleri amacıyla tüm alanlara kurulacak kurbanlık satış ve kesim alanlarında tedbirler alınacak.

HER GÜN İLAÇLAMA YAPILACAK

Belediyelerin veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurbanlıklar çadırlara konulmadan önce dezenfekte işlemi gerçekleştirecek, satış ve kesim alanında her gün rutin ilaçlama yapacak.

Pandemi dolayısıyla kurban çadırları ikişer metre mesafelerle kurulacak, hava sirkülasyonunun sağlanması için çadırların yan tarafları açık bırakılıcak...

Antalya’da büyük katılımlı AK Parti iftarı AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın iftar programında Genel Sekreter Eyüp Kadir İnan, siyasi parti temsilcileri, STK ve protokol üyeleriyle gönül sofrasında bir araya geldi.
Burdur’un acil sağlık filosuna hayırsever desteği Protokol imzalandı Burdur’da acil sağlık hizmetlerinin kapasitesini artırmak amacıyla Valilik koordinesinde hibe protokolü imzalandı. Hayırsever Bahriye Şenyurt tarafından bağışlanan tam donanımlı ambulans, kentin sağlık altyapısına dahil edildi.
Isparta belediyesinin mülkünü harabeye çevirdiler Isparta Belediyesi’nin Emre Mahallesi Öküzbattı Mesireliği’nde bulunan restoran ve kafesinde, 5 yıldır süregelen kiracı krizi şoke eden bir sonla noktalandı.
Antalya’da sanat ve teknolojinin dev buluşması Antalya Gökkuşağı Koleji ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, Ruin Adalia’nın tarihi atmosferinde düzenlenen “Kültür, Sanat ve Sürdürülebilirlik Sempozyumu”nda dijital dönüşüm ve sürdürülebilirliği odağına alan dev bir organizasyona
PFDK’dan Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine cezalar Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig’den 10 kulübe para cezası uyguladı.