Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!


Gündem 20.03.2020 22:02:00 0
Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!
Türkiye koronavirüs salgınıyla boğuşan Avrupa ülkelerinden vatandaşlarını kurtarmaya devam ediyor. Öte yandan özel uçakla Türkiye'ye getirilen bir kadının nankör hareketleri "pes" dedirtti.
 

Koronavirüsün tüm Avrupa'da hızla yayılması ve binlerce kişinin ölümüne yol açması üzerine Türkiye, 9 Avrupa ülkesinden dönmek isteyen Türk vatandaşlarını mağdur etmedi.

Devlet özel uçakla getirdi

Özel seferler düzenlenerek Avrupa'da yaşayan vatandaşlar, Türkiye'ye getirildi. Gelenler de çeşitli yurtlarda, 14 gün boyunca tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Bavul için isyan etti

Türkiye dışında Avrupa'dan vatandaşlarını bu ölçekte tahliye eden başka bir ülke olmazken, tahliye esnasında 15 dakika beklediği için isyan eden biri ortaya çıktı. Uçaktan indikten sonra bavullarını bulamadığını söyleyen kadın, çektiği görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

Ali Çetin: “Tarımın gücü sahadaki esnafımızdır” AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aksu ilçesinde tarım sektöründe faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek esnafın talep ve beklentilerini yerinde dinledi.
Genel sekreter değil, yardımcıları değişti: Isparta il özel idaresi’nde dikkat çeken atamalar Uzun süredir genel sekreter ataması beklenen Isparta İl Özel İdaresi’nde beklenti yine karşılık bulmadı. Genel sekreterlik makamı yerinde kalırken, kurumda değişim bu kez yalnızca genel sekreter yardımcıları ve şube müdürleri düze
ITSO, TÜM PAYDAŞLARI AYNI MASADA BULUŞTURDU İNŞAAT SEKTÖRÜNDE CAM BALKON UYGULAMALARI NETLEŞTİ
Burdur Valisi Bilgihan’dan gazi ailelerine ziyaret Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, aile ziyaretleri programı kapsamında kentte yaşayan kahraman gazilerle bir araya geldi. Programın devamında Çocuk Evi’ni ziyaret eden Vali Bilgihan, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur'da yolcu taşımacılığına denetim! 273 araç denetlendi Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, şehirler arası yolcu taşımacılığında kural ihlallerini azaltmak ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla 16–18 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde denetim yaptı.