Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!


Gündem 20.03.2020 22:02:00 0
Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!
Türkiye koronavirüs salgınıyla boğuşan Avrupa ülkelerinden vatandaşlarını kurtarmaya devam ediyor. Öte yandan özel uçakla Türkiye'ye getirilen bir kadının nankör hareketleri "pes" dedirtti.
 

Koronavirüsün tüm Avrupa'da hızla yayılması ve binlerce kişinin ölümüne yol açması üzerine Türkiye, 9 Avrupa ülkesinden dönmek isteyen Türk vatandaşlarını mağdur etmedi.

Devlet özel uçakla getirdi

Özel seferler düzenlenerek Avrupa'da yaşayan vatandaşlar, Türkiye'ye getirildi. Gelenler de çeşitli yurtlarda, 14 gün boyunca tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Bavul için isyan etti

Türkiye dışında Avrupa'dan vatandaşlarını bu ölçekte tahliye eden başka bir ülke olmazken, tahliye esnasında 15 dakika beklediği için isyan eden biri ortaya çıktı. Uçaktan indikten sonra bavullarını bulamadığını söyleyen kadın, çektiği görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

ADGİAD’da Bayrak değişimi: Ali Çetin’den birlik ve dayanışma vurgusu “ADGİAD’ın 9. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşirken, Ali Çetin’in hemşehri derneklerine verdiği güçlü destek ve birleştirici mesajları öne çıktı.”
Isparta’da kadın mahkumlara diksiyon eğitimi Isparta E Tipi Cezaevindeki kadın hükümlüler, Valilik koordinasyonunda yürütülen programla diksiyon eğitimi alarak iletişim ve kendini ifade etme becerilerini güçlendirdi.
DSİ kepçesiyle ‘define arama’ iddiası Burdur’u karıştırdı Kamuya ait kepçenin izinsiz kazıda kullanıldığı iddiası şehirde büyük tepki toplarken, İl Özel İdaresi’nin denetimsiz işleyişi eleştirilerin odağına yerleşti.
Burdur ASH il müdürlüğünden şehit öğretmenin ailesine anlamlı ziyaret Ağlasun’da Şehit Öğretmen Bayram Yeşil’in annesine yapılan ziyarette, Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri destek ve dayanışma mesajı ileterek öğretmenlerin anlamlı gününde şehitlerin aziz hatırasını yad etti.
Burdur’da sağlıkta yeşil dönüşüm başladı İl Sağlık Müdürlüğü’nün BAKA destekli “Yeşil Hastane” projesinin ilk fazı tamamlandı; eğitimlerle oluşturulan Yeşil Ekipler tüm sağlık tesislerinde çevresel dönüşüme öncülük edecek.