Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!


Gündem 20.03.2020 22:02:00 0
Koronavirüsten kurtarılan kadının nankörlüğü pes dedirtti!
Türkiye koronavirüs salgınıyla boğuşan Avrupa ülkelerinden vatandaşlarını kurtarmaya devam ediyor. Öte yandan özel uçakla Türkiye'ye getirilen bir kadının nankör hareketleri "pes" dedirtti.
 

Koronavirüsün tüm Avrupa'da hızla yayılması ve binlerce kişinin ölümüne yol açması üzerine Türkiye, 9 Avrupa ülkesinden dönmek isteyen Türk vatandaşlarını mağdur etmedi.

Devlet özel uçakla getirdi

Özel seferler düzenlenerek Avrupa'da yaşayan vatandaşlar, Türkiye'ye getirildi. Gelenler de çeşitli yurtlarda, 14 gün boyunca tedbir amaçlı karantinaya alındı.

Bavul için isyan etti

Türkiye dışında Avrupa'dan vatandaşlarını bu ölçekte tahliye eden başka bir ülke olmazken, tahliye esnasında 15 dakika beklediği için isyan eden biri ortaya çıktı. Uçaktan indikten sonra bavullarını bulamadığını söyleyen kadın, çektiği görüntüleri de sosyal medya hesabından yayınladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü