KORONAYA KARŞI GÜMÜŞ İYONLARI İLE SAVAŞ


Sağlık 16.03.2020 19:56:00 0
KORONAYA KARŞI GÜMÜŞ İYONLARI İLE SAVAŞ

Isparta, koronavirüs ile birlikte önemi artan dezenfeksiyon konusunda seferberlik ilan etti. Tüm kamu binalarının yanı sıra toplu yaşam alanları, otobüsler, alışveriş merkezleri 3 ay koruyuculuğu ispat edilen ürün ile dezenfekte edildi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda Isparta Belediyesi hizmet binası, Gelir Müdürlüğü, Etnografya Müzesi ile 103 Halk Otobüsü, nano gümüş iyon teknolojisi ile dezenfeksiyondan geçirildi.

IYAŞ Alışveriş Merkezi, IYAŞ Hipermarket ile IYAŞ Bulvar’da da dezenfekte çalışması yapıldı. Isparta’daki tüm kamu binaları, toplu yaşam alanları koronavirüs ile önemli hale gelen dezenfekte konusunda büyük bir duyarlılık gösterdi.

NANO GÜMÜŞ TEKNOLOJİSİ NEDİR?

“Ebat olarak 5-150 nanometre boyutlarında olan ürünler, nano teknolojik ürünler diye konumlandırılır. Nano Gümüş iyonlar 5-150 nanometre ebatında  olan metalik gümüş taneciklerdir. Gümüş iyonlarının bu duruma gelebilmesi için çok özel bir nano teknolojik prosesler ile elde edilir.

ETKİSİ VE GARANTİSİ NEDİR?

Nano gümüş iyon teknolojisi içeriğinde bir kimyasal madde veya bileşen olmadığından dolayı, etki azalması, çökme ve seyrelme gibi bir durum söz konusu olmaz. Tüm alana yayılan gümüş molekülleri çok uzun süre aynı ortamda kalabildiği için minimum 3 ay, tüm temizlik alışkanlıklarınız devam etse dahi etkisinde bir azalma olmaz. Yapılan bu nano gümüş iyon teknolojili dezenfektan hizmetinin, kullanılan ortamda en az 12 hafta aynı etkiyi sürdürdüğü klinik testler sonucu kanıtlanmıştır ve işlemler sonrasında tüm bu belge, bilgi ve içerikler tarafınıza teslim edilecektir.

İNSAN VE HAYVAN SAĞLIĞINA ZARARLI MI?

Nano gümüş iyon teknolojisi dünya literatüründe doğal antibiyotik olarak nitelendirilen tek maddedir. Nano gümüş iyon teknolojisiyle dezenfektan yapılan alana, ulv sistemiyle nano boyutlarda gümüş partikülleri dağıtılır.Yapılan işlemin içeriğinde kesinlikle kimyasal madde etkileşimi bulunmamaktadır. Gümüş maddesinin insanların ve memeli canlıların bünyesinde bulunan ‘’ Membran’’ maddesi sayesinde, doğrudan maruz kalınsa bile ve hatta açık yaralara uygulansa bile ne insan üzerinde ne de evcil canlılarımız üzerinde, kısa ve uzun vadede hiçbir yan etki görünmediği klinik olarak kanıtlanmıştır.Dünya sağlık örgütünün onayladığı tek dezenfeksiyon sistemi olan Nano gümüş iyon teknolojisiyle ortama 80 nm değerinde gümüş dağıtılır. Ancak yine dünya sağlık örgütünün yayımladığı raporlara göre, normal bir insanın içtiği 1 bardak suda 100nm toplamında gümüş partikülü olması insan sağlığı açısından hiçbir teşkil etmezken bizler tüm alana toplamda 80nm gümüş iyonu serpiyoruz. Yani doğrudan içilse dahi etkisi olmayan bir ürünle sizlere minimum 3 ay antiviral ve antibakteriyel koruma sağlıyoruz.

BİLGİ İÇİN: SİTELAP DEZENFEKTAN

0533 378 75 33

 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı Tokat Havalimanı'nda Şubat ayında yolcu artışı
Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı Köyümde Hayat Var Projesi ile tarımda gençlik rüzgârı
Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı Büyükkılıç, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenine katıldı
Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor? Parasal sıkılaştırma yatırımları nasıl etkiliyor?