KÖYÜNE DESTEK VEREN İŞ ADAMI ARİF DEMİR'E MUHTAR'DAN PLAKET


Gündem 1.02.2021 20:40:00 0
KÖYÜNE DESTEK VEREN İŞ ADAMI ARİF DEMİR

Başarılı çalışmalarıyla gündeme gelen EĞİRDİR'E bağlı Bağllı köyü muhtarı Fevzi Özdamar, uzun yıllardır köye sosyal hizmetler, eğitim, sağlık, yol ve altyapı destekleri yapan işadamı Arif Demir’e plaket vererek teşekkür etti.

Plaket töreninde bir konuşma yapan muhtar Özdamar, köyünde doğan ve küçük yaşta Isparta’ya yerleşen Arif Demir’in doğduğu köyü unutmayarak kazandığı paranın önemli bir miktarını köyü için harcadığını ifade ederek “Arif Demir beyefendi doğduğu köye vefasını her zaman gösteriyor.

Biz Arif abimizi çok seviyor ve itibar gösteriyoruz. Diğer işadamlarına örnek gösterilebilecek mütevazi bir insan. Kendisi pek reklam yapmak istemiyor ancak biz O’nu kamuoyuna tanıtmak zorundayız. Arif bey gibi 8-10 hayırsever çıksa bizim özel idare katkısıyla yaptığımız işlerden çok daha büyük yatırımlar yapılabilir. Devletimiz saolsun tüm işlerimizi görüyor, ancak Arif abimiz'de sürekli destekliyor. Bir çok ayrıcalıklı hizmeti Arif bey tek başına buralara aktardı. İnşallah diğer köylerede örnek olur” dedi.

  Arif abimize bu plaketi köylülerim adına kendisine takdim ettim. kendisine teşekkür ederiz. Ifadelerini kullandı.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor