Kritik seçimin kazananı belli oldu


Siyaset 7.06.2021 00:30:00 0
Kritik seçimin kazananı belli oldu

 

Afyonkarahisara bağlı Güney beldesinde 7 yıl sonra gerçekleştirilen seçimleri, bin 24 oy alan Erol Karabacak kazandı. Karabacaktan sonra en fazla oyu alan ise 504 oy ile Büyük Birlik Partisinin adayı Süleyman Çağlar oldu. İlk kez seçimlere katılan Gelecek Partisinin adayı ise 15 oy aldı.

 

Afyonkarahisarın Sandıklı ilçesinde nüfusunun 5 binin altına düşmesinin ardından belde statüsünden çıkarılan Güney, bölge sakinlerinin çabasıyla yeniden belde statüsüne kavuştu. 7 yıl aradan sonra ilk kez seçimlerin yapıldığı beldede, hem heyecan hem de gerginlikle beklenen seçimin sonuçları belli oldu.

Seçim sonuçlarında gelen ilk bilgilere göre adayı Erol Karabacak 1024 oy alarak seçimin galibi oldu. Büyük Birlik Partisinin adayı Süleyman Çağlar ise 504 oy aldı. CHPnin adayı 102 oy, Gelecek Partisinin adayı ise 15 oy aldı. Seçimde dikkat çeken TKP oldu. TKP adayı yapılan seçimde sadece tek 1 oy alabildi.

 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı