Kubilay Aka: "İyi bir tepki oyuncusuyum"

Talk show dünyasına yepyeni bir soluk getiren Dayı Şov, 3. bölümünde son yılların en sevilen genç oyuncularından Kubilay Aka’yı ağırladı.


Gündem 29.09.2021 10:30:00 0
Kubilay Aka:

İSTANBUL (İGFA) - GAİN’in en sevilen programları arasına hızlı bir giriş yapan Dayı Şov’un 3. bölüm konuğu, yer aldığı yapımlar ile geniş bir hayran kitlesi edinen genç oyuncu Kubilay Aka oldu. Dayı’nın hınzır sorularını beyefendiliğini bozmadan cevaplayan Aka bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Aşk101’in yeni sezonu için heyecanlı olduğu aktaran Aka, set ekibindeki tüm arkadaşlarıyla sürekli görüştüklerini ve birlikte çalışmaktan çok keyif aldıklarından bahsetti. Halit Ergenç’in yerinin kendisi için önemli olduğunu ifade eden Kubilay Aka, “İlk işimde Halit Abi ile çalıştım. Ondan öğrendiklerimin yeri çok ayrı, hocalığı çok farklı oldu” dedi.

Oynadığı karakterler ile ilgili bir totemi olup olmadığı sorusuna “Aslında bir totemim yok ama karakterleri okuduktan son ne yapabilirim diye düşünüp çok çalışıyorum” cevabını verdi. Daha önce verdiği bir röportajda “İyi bir tepki oyuncusuyum” diyen Aka, Dayı ile küçük rol denemeleri gerçekleştirirdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı