KUDAKA destekli "Erganda Kayak Zamanı" başlıyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı” kapsamında destek almaya hak kazanan ve Erzincan İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek olan “Ergan’da Kayak Zamanı” isimli projenin protokolü imzalandı.


Gündem 24.03.2021 14:30:00 0
KUDAKA destekli
ERZURUM (İGFA)- “Ergan’da Kayak Zamanı” projesiyle kent merkezine 12 kilometre, havalimanına 13 dakika mesafede bulunan ve 12 kilometrelik pistleriyle Türkiyenin en uzun pistlerinden biri olma özelliğine sahip Ergan Kayak Merkezi’nin fiziki alt yapısının geliştirilmesi ve kış turizmine yeni bir ivme kazandırılmasıyla birlikte Erzincan’da kış turizminin canlandırılması hedefleniyor. Projenin protokolü için KUDAKA Erzincan Yatırım Destek Ofisinde imza töreni gerçekleştirildi. KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ve Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlunun hazır bulunduğu protokol töreninde, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte temin edilmesi planlanan kar üstü pist hazırlama aracı ile pistlerin daha etkin kullanılabilmesi, kar üstü pistlerin her zaman hazır halde bulundurulması ve kaliteli bir zemin oluşturulması planlandı. Toplam yatırım miktarı 2,1 milyon lira olan projenin 1,5 milyon lirasının KUDAKA tarafından sağlanacağı öğrenildi.

Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı