Kültür-sanatta ABDden Bursa Nilüfer işbirliği

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi David Panetti, Bursada Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret ederek, kültürel çalışmalarda işbirliği yapabileceklerini ifade etti.


Gündem 28.09.2021 16:00:00 0
Kültür-sanatta ABDden Bursa Nilüfer işbirliği

BURSA (İGFA) - “Kültür-sanat kenti” kimliğiyle ön plana çıkan Nilüfer ilçesi bu alandaki çalışmalarıyla ABD İstanbul Başkonsolosluğu’nun da dikkatini çekti. Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret eden ABD İstanbul Başkonsolosluğu Kültür Ataşesi David Panetti, bu alanda ortak çalışmalar yapabileceklerini ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız’ı ziyaret eden Panetti ve beraberindeki heyet, yerel yönetim ve kent hakkında bilgi aldı. Kendi çalışmaları hakkında da bilgi veren Panetti, Bursa’yı yakından tanımak ve yapılan kültürel çalışmaları yerinde incelemek istediklerini belirtti. Nilüfer Belediyesi’nin kültür-sanat anlamında dikkat çekici çalışmalara imza atığını söyleyen David Panetti, “Bursa’ya ilk kez geliyorum ve oldukça dikkat çekici bir şehir. Nilüfer Belediyesi’nin kültür projelerini de yakından izliyoruz. Bu konuda çok aktifsiniz. Birlikte ortak kültürel projelere imza atabiliriz. Sizinle Bursa’da işbirliği yapmak bizim çalışmalarımıza da değer katacak” dedi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, yerel yönetim olarak ortak projeler üretmeye hazır olduklarını söyledi.

 


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!