Siyaset

Siyaset Haberleri

KUPA SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TE


Siyaset 20.08.2020 21:41:00 0
KUPA SÜREYYA SADİ BİLGİÇ

Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Şampiyonluk Kupasını Ankara’ya götürdü. Kupayı AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e takdim eden Yazgan, desteklerinden ötürü Bilgiç’e ayrıca teşekkür etti. 

2020- 2021 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü ligde mücadele edecek olan Isparta Spor, şampiyonluk kupasına ulaştı. Kupa, takımın bugünlere gelmesinde ün büyük paya sahip olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e götürüldü. 


Büyük bir vefa örneği sergileyerek, kupayı Ankara’ya götüren Isparta Spor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan TBMM’de Süreyya Sadi Bilgiç’i ziyaret etti. Takıma bugüne kadar sağlamış olduğu katkılardan dolayı Bilgiç’e teşekkür eden Yazgan: ‘Sayın Bilgiç bizlere her zaman öncülük etmiş ve gerekli desteği sağlamıştır. Takımımız bugünlere gelmesinde büyük rol oynamıştır. Kendisine vermiş olduğu ve vereceği bütün desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Kupayı aldık, vekilimize getirdik. Biz göreve başlar başlamaz, kupayı alacağız demiştik. Isparta’nın kupasını Isparta’nın vekiline getirdik. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim.” dedi. Kendisine gösterilen nezaketten dolayı son derece mutlu olan Süreyya Sadi Bilgiç’te, Başkan Atakan Yazgan nezdinde bütün yöneticileri, oyuncuları ve taraftarları kutladı.  Bilgiç son olarak bütün hemşehrilerimizi, Isparta Spor etrafında kenetlenmeye davet etti. (Tuna ÜNAL)


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası