Küresel Sokak Tasarımları Rehberi Türkçeleştirildi


Gündem 15.06.2021 11:30:00 0
Küresel Sokak Tasarımları Rehberi Türkçeleştirildi

Marmara Belediyeler Birliği, dünya çapında 56 şehirde uygulanan küresel sokak tasarımları rehberinin Türkçe çevirisini yayımladı.

İSTANBUL (İGFA) - Küresel Sokak Tasarımı Rehberi, sokakların dünyanın farklı şehirlerindeki rolünü yeniden tanımlamak için bir araya getirildi. 42 ülke, 72 şehirden gelen uzman fikirleri ile şekillenen rehber, yaya, bisiklet ve toplu taşıma öncelikli sokak tasarımları için gereken teknik detayları içeriyor.

Rehbere ulaşmak için tıklayabilirsiniz


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı