Kütahya Belediye Başkanı Işık, Altay Futbol Okulunu ziyaret etti


Gündem 8.11.2021 13:30:00 0
Kütahya Belediye Başkanı Işık, Altay Futbol Okulunu ziyaret etti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 7 yıldır Kütahya’da faaliyet gösteren Kütahya Altay Futbol Okulunu ziyaret etti. Başkan Işık, ziyarette okul tarafından hazırlanan çizelgede beslenme, kitap okuma ve ders çalışma branşlarında ayın başarılı sporcularına ödüllerini verdi.

KÜTAHYA (İGFA)- Hafta sonu, Kütahya’da 7 yıldır faaliyet gösteren Kütahya Altay Futbol Okulunu ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, futbol okulunda eğitim alan çocuklarla sohbet etti.

4-15 yaş arası çocukları kabul eden Kütahya Altay Futbol Okulu yöneticileri Selim Açıkbaş, Samet Çamlı ve Hidayet Arı’dan bilgiler alan Başkan Işık, okulun uygulaması olan ve her ay düzenli olarak verilen ödül törenine katıldı.

Öğrencileri tebrik eden Başkan Işık, başarılarının devamını diledi. Başkan Işık, 450 sporcusu ve 17 antrenörü bulunan futbol okulunun, futbol dışında İngilizce ve beslenme konularında da öğrencilere eğitim verdiğini söyledi.

 


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi