Kütahya Belediye Başkanı Işık, halktan gelen soruları yanıtladı


Gündem 10.11.2021 16:30:00 0
Kütahya Belediye Başkanı Işık, halktan gelen soruları yanıtladı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Radyo Dumlupınar’da Mustafa Murat Aydın’ın hazırlayıp sunduğu Nüans programının canlı yayın konuğu olarak halktan ve öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

KÜTAHYA(İGFA)- Programdaki açıklamalarında Kütahya’nın genç nüfusa ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Işık, İkamet Kart projesi ile Kütahya’nın gelişen ve üreten bir şehir olma yolunda ilk adımı atacağını belirtti.

Başkan Işık, öğrencileri ‘İkamet Kart’ sahibi olmaya ve nüfuslarını Kütahya’ya aldırmaya davet etti. İkamet Kart sahibi olan öğrencilere esnaf tarafından çeşitli indirimlerin uygulanacağını belirten Başkan Işık, su aboneliğinde de su indirimi yapılacağını belirtti.

“Kanal Kütahya, Kent Meydanı, Vazo Kule ve Marka Kent Kütahya” projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2022 yılı itibari ile bu projelerin hayata geçeceğini ve kısa sürede de Kütahyalılarla bu projelerin buluşacağını belirtti.

 


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...