Kütahya Belediyesinden Türk Kızılaya ziyaret


Gündem 6.11.2021 12:00:00 0
Kütahya Belediyesinden Türk Kızılaya ziyaret

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ile birlikte Türk Kızılay Kütahya Şubesini ziyaret etti.

KÜTAHYA (İGFA)-  Kızılay Haftası sebebiyle Türk Kızılay Kütahya Şubesini MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, şube başkanı Talha Tekin’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türk Kızılay’ın dünya genelinde adını duyuran bir kuruluş olduğunu ifade eden Başkan Işık, özellikle gönüllülük esası ile yapılan hizmetlerin ve bağışların çok önemli ve kutsal olduğunu ifade ederek, Türk Kızılay’ına destek olan tüm Kütahyalı hemşerilerine teşekkür etti.

Türk Kızılay’ın kuruluş amacı ve tarihi geçmişi ile birlikte bugün geldiği nokta hakkında bilgiler veren şube başkanı Tekin, katılımcılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı