KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi


Gündem 20.06.2020 02:32:00 0
KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.


Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.
Oda yönetiminde dinamizmi kaybetmeme adına 2 yıl önceki seçimlerde alınan karara uygun olarak yönetim kurulu üyeleri Ertan Parçaoğlu ve İbrahim Uğur Çakır’ın yerine yönetim kurulu yedek üyeleri Ahmet Çetin ve Derya Barut yönetim kurulunda görev alacaklar.

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkan Adayı Ramazan Keskin’den Osman Dirican Açıklaması Tarım, kimya ve tohum sektörlerinde üretimden ihracata uzanan tecrübesiyle öne çıkan Dirican’ın, sahadan gelen birikimiyle birliğe güç katması hedefleniyor.
Süper Lig’de 26 ve 27. haftanın takvimi netleşti Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig’de 26 ve 27. hafta karşılaşmalarının programını duyurdu.
Antalya’da Esnaf Operasyonu: 120’den Fazla Gözaltı Antalya’da, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen esnaf operasyonunda aralarında kooperatif ve oda yöneticilerinin de bulunduğu 121 kişi gözaltına alındı.
Başkan Parlak’tan sanat evlerine anlamlı ziyaret Yusuf Murat Parlak, İstasyon Sanat Evi ve Seramik Sanat Evi’nde kursiyerlerle buluşarak el emeği çalışmalarını inceledi, ilçenin sanata açılan kapısı olan merkezlerle gurur duyduklarını ifade etti.
Batı Akdeniz'e hızlı tren müjdesi İstanbul – Antalya Hızlı Tren Projesi ile Isparta ve Burdur ulaşımda çağ atlıyor. Yeni hat sayesinde Isparta–İstanbul arası 3 saat 30 dakikaya, Isparta–Antalya arası ise sadece 45 dakikaya düşecek; bölge ekonomisi, turizmi ve ticareti yeni bir döneme gir