KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi


Gündem 20.06.2020 02:32:00 0
KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.


Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.
Oda yönetiminde dinamizmi kaybetmeme adına 2 yıl önceki seçimlerde alınan karara uygun olarak yönetim kurulu üyeleri Ertan Parçaoğlu ve İbrahim Uğur Çakır’ın yerine yönetim kurulu yedek üyeleri Ahmet Çetin ve Derya Barut yönetim kurulunda görev alacaklar.

Isparta Belediyesi personel buluşmalarının final programı gerçekleştirildi Başkan Başdeğirmen: “Özveri ile gece gündüz çalışan ve her canlıya dokunan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”
Kuvvetli fırtına ve sağanak alarmı; Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde kuvvetli yağış ve 90 km/saat hıza ulaşacak fırtına için saat vererek uyardı.
Okullar için 81 ile resmi yazı gönderildi Milli Eğitim Bakanlığı, ramazan ayı boyunca öğrencilerin paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma bilincini güçlendirmek amacıyla 81 ile yazı gönderdi.
Antalya’da Dere ve Irmaklar Taştı Meteoroloji’nin saat verdiği sağanak Antalya'yı vurdu. Antalya’da dere ve barajlar taştı, metrekareye 51,4 kilogram yağış düştü. Yetkililer özellikle 22.00’den sonra sel, su baskını ve hortum riskine karşı uyardı.
Doğa Koruma’da Bayrak Değişimi! Yeni Müdür Göreve Başladı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. Av ve Yaban Hayatı Daire Başkanlığı’na atanan Mahmut Temel’in ardından, Bölge Müdürü olarak Hakan Mumcuoğlu göreve başladı.