KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi


Gündem 20.06.2020 02:32:00 0
KUTSO Yönetim Kurulu’nda görev değişimi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.


Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’nın(KUTSO) 2018 yılında gerçekleştirilen seçimlerinde alınan karar doğrultusunda yönetim kurulunun iki üyesi yerlerini yedek üyeler ile değiştirdiler.
Oda yönetiminde dinamizmi kaybetmeme adına 2 yıl önceki seçimlerde alınan karara uygun olarak yönetim kurulu üyeleri Ertan Parçaoğlu ve İbrahim Uğur Çakır’ın yerine yönetim kurulu yedek üyeleri Ahmet Çetin ve Derya Barut yönetim kurulunda görev alacaklar.

Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.