Kuyumcudan 40 bin liralık hırsızlığın şüphelisi: Ne yaptım ki?


Gündem 23.02.2020 11:38:00 0
Kuyumcudan 40 bin liralık hırsızlığın şüphelisi: Ne yaptım ki?

Kuyumcudan 40 bin liralık hırsızlığın şüphelisi: Ne yaptım ki?

ANTALYA'da, kuyumcu dükkanından 40 bin liralık altın ve ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Ö. (40), adliyeye sevk edildi. Mustafa Ö., gazetecinin "Pişman mısın?" sorusuna "Ne yaptım ki?" karşılığını verdi.

Olay, 14 Şubat günü, Muratpaşa ilçesine bağlı Sinan Mahallesi 1264 Sokak'taki kuyumcu dükkanında meydana geldi. İçeri giren kimliği belirsiz kişi, yaklaşık 40 bin liralık altın ve ziynet eşyası çalarak, kayıplara karıştı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, çevrede ve dükkanda bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerden, hırsızlık şüphelisinin, Mustafa Ö. olduğu tespit edildi. Mustafa Ö., polisin dün Elmalı Mahallesi'ndeki evine düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Mustafa Ö.'nün evinde yapılan aramada; altın ve ziynet eşyaları ile yaklaşık 10 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu maddeyi kullanmak için hazırlanan aparatlar ele geçirildi. Mustafa Ö., Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Mustafa Ö., gazetecinin "Pişman mısın?" sorusuna "Vay be, ne yaptım ki?" karşılığını verdi.

Fitre ve Zekâtlarınız ihtiyaç sahiplerine resmi olarak ulaşacak Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi, Ramazan ayı dolayısıyla zekât, fitre, fidye ve iftar bağış kampanyası başlattı. “Haydi Isparta! Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” çağrısıyla hayırseverler ihtiyaç sahiplerine destek olmaya.
Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda Sahur buluşması Isparta Kyk'ya bağlı Bediüzzaman Said Nursi Kız Öğrenci Yurdu’nda barınan öğrenciler, sahur vaktinde gerçekleştirilen ziyaretle bir araya geldi.
Ramazan’da Isparta’da Hakiki Diyarbakır Burma Kadayıfı Tüketimi 3-4 Kat Arttı Resul Usta, üç vardiya çalışarak taze ve hijyenik kadayıf üretimiyle Ramazan yoğunluğuna yetişiyor. Yedişehitler Mahallesi’nde hem toptan hem perakende satışla Isparta halkının favorisi oldu.
Defterdar Erdem: Kayıt dışı ekonomiyle mücadele sıkı devam ediyor Isparta Defterdarı Mustafa Erdem, vergi tahsilat oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu açıklayarak, kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
Antalya’da “büyük aile sofrası” iftarında anlamlı buluşma Antalya’da “Büyük Aile Sofrası” iftarında şehit yakınları ve gazilerle protokol bir araya gelerek Ramazan’ın birlik ve dayanışma mesajını paylaştı.