Gündem

Gündem Haberleri

LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ


Gündem 19.06.2020 13:02:00 0
LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ

KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN, FARKLI ARALIKLARLA YAPTIĞI INSTEGRAM CANLI YAYIN'IN BU AKŞAMKİ KONUĞU ISPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ OLACAK.

LGS ÖNCESİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ALTIN TAVSİYELERDE BULUNULACAK. KENDİSİDE BİR EĞİTİMCİ OLAN KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN'IN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN CANLI YAYIN BU AKŞAM SAAT 21.00'DE kademisparta INSTEGRAM HESABINDANDAN NAKLEN VERİLECEK.

SAKIN KAÇIRMAYIN

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'ya telefonla bağlandı AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Katar’da meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Hv. Svm. Binbaşı Sinan Taştekin’in Ispartalı olduğu öğrenildi; acı haber kentte büyük üzüntüye neden oldu.
ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı