Gündem

Gündem Haberleri

LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ


Gündem 19.06.2020 13:02:00 0
LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ

KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN, FARKLI ARALIKLARLA YAPTIĞI INSTEGRAM CANLI YAYIN'IN BU AKŞAMKİ KONUĞU ISPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ OLACAK.

LGS ÖNCESİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ALTIN TAVSİYELERDE BULUNULACAK. KENDİSİDE BİR EĞİTİMCİ OLAN KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN'IN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN CANLI YAYIN BU AKŞAM SAAT 21.00'DE kademisparta INSTEGRAM HESABINDANDAN NAKLEN VERİLECEK.

SAKIN KAÇIRMAYIN

Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel: “Oluşacak maliyet avantajı gecikmeden iç piyasaya yansıtılmalı. Kararın gübre fiyatlarında yaklaşık %6,5 düşüş sağlaması bekleniyor.
Keçiborlu’da birlik ve bereket sofrasında buluşma Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, belediye iftar sofrasını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ve ekibine teşekkür etti.
Antalya Kaleiçi’nin 800 Yıllık Gizli Hazinesi Gün Yüzüne Çıktı Selçuklu dönemine ait 45 fetih kitabesi, sur ve ev duvarlarından gün yüzüne çıkarıldı. Kitabeler günümüz Türkçesine çevrilerek sergileniyor.
CHP Heyeti Çeltikçi Pazarında Kadınlarla Buluştu “CHP Çeltikçi’de Kadınlarla Buluştu: Emekleri ve Dayanışmaları Kutlandı”
Bucak’a Yeni Sağlık Yatırımı: Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu Geliyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım ihalesinin 03 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Yatırım, ilçede sağlık hizmetlerine hızlı eri