Gündem

Gündem Haberleri

LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ


Gündem 19.06.2020 13:02:00 0
LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ

KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN, FARKLI ARALIKLARLA YAPTIĞI INSTEGRAM CANLI YAYIN'IN BU AKŞAMKİ KONUĞU ISPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ OLACAK.

LGS ÖNCESİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ALTIN TAVSİYELERDE BULUNULACAK. KENDİSİDE BİR EĞİTİMCİ OLAN KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN'IN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN CANLI YAYIN BU AKŞAM SAAT 21.00'DE kademisparta INSTEGRAM HESABINDANDAN NAKLEN VERİLECEK.

SAKIN KAÇIRMAYIN

Antalya–Isparta Hattında Bitmeyen Çile Dereboğazı Yolu, ertelenen her adımda yeni bir kazayla hatırlanan, çözümü geciken bir insan hayatı meselesi olarak öncelik bekliyor.
Alanya Saray Mahallesi’nde Alacak Kavgası Kanlı Bitti Alanya’da iki grup arasında para anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay sonrası yaralı şüpheliler tedavilerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Konyaaltı ve Muratpaşa belediyelerine soruşturma izni Antalya’da CHP’li belediyelere yönelik soruşturma izinleri ve hazırlanan iddianameler kent gündemini sarstı. Gazeteci Ali Tongülüs, soruşturmaların perde arkasını ve belediyelerdeki sorumluluk tartışmalarını gündeme taşıdı.
Belediye’den dev proje Isparta Belediyesi, Salı günleri kurulan pazar nedeniyle yaşanan trafik sorununa neşter vuruyor. Belediye, Fevzipaşa İlkokulu’nun bulunduğu alanı Milli Eğitim Bakanlığından devralarak altına otopark, üzerine yürüyen merdivenli kap
Isparta ekonomisi için ortak akıl buluşması Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun’u ağırladı.