Gündem

Gündem Haberleri

LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ


Gündem 19.06.2020 13:02:00 0
LGS ÖNCESİ BU PROGRAM KAÇMAZ

KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN, FARKLI ARALIKLARLA YAPTIĞI INSTEGRAM CANLI YAYIN'IN BU AKŞAMKİ KONUĞU ISPARTA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÖMER YILMAZ OLACAK.

LGS ÖNCESİ SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE ALTIN TAVSİYELERDE BULUNULACAK. KENDİSİDE BİR EĞİTİMCİ OLAN KADEM ISPARTA İL TEMSİLCİSİ GONCA KAYACAN'IN MODERATÖRLÜĞÜNDE GERÇEKLEŞECEK OLAN CANLI YAYIN BU AKŞAM SAAT 21.00'DE kademisparta INSTEGRAM HESABINDANDAN NAKLEN VERİLECEK.

SAKIN KAÇIRMAYIN

Antalya’da yaban keçisi avlayanlara rekor ceza: 973 bin TL Antalya’da koruma altındaki yaban keçisini avladıkları belirlenen 2 kişiye, Doğa Koruma ve Milli Parklar ekiplerince yapılan denetimler sonucu Kara Avcılığı Kanunu kapsamında toplam 973 bin 238 TL idari para cezası kesildi.
Yenilebilir sanılan her 3 mantardan 1’i hastanelik edebilir Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Süleyman İbze, doğada “yenilebilir” olarak bilinen mantarların önemli bir bölümünün zehirli olduğuna dikkat çekerek, “Yenilebilir denilen her 3 mantardan 1’i si
Daşdöner tarafından GAR taksi esnafının park sorunu çözüldü GAR Taksi esnafının uzun süredir yaşadığı park yeri sorunu, Şoförler Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner’in girişimleri ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatıyla kısa sürede çözüme kavuştu.
Antalya’da Girişimci Kadınlara Güçlü Destek AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Halkbank katkılarıyla Antalya’da düzenlenen “Yükselen Kadınlar: Kendi İşim, Benim İzim” projesi kapsamında gerçekleştirilen programa, milletvekilleri Mu
Ülkü Ocakları Kaş, Regaip Kandili’nde birlik mesajı verdi Regaip Kandili vesilesiyle Ülkü Ocakları Kaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kur’an Tilaveti ve yemek programı, ülkücülerin yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirildi.