LGS VE YKS GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?


Eğitim 18.06.2020 16:22:00 0
LGS VE YKS GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Sağlık Bakanı Koca, "LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulumuz tavsiye kararı aldı. Cumhurbaşkanımız sınırlı bir sokağa çıkma yasağı yönünde talimat verdiler." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavının yapıldığı günlerle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Bakan Koca, LGS ve YKS günlerinde sağlanması gereken şartlar konusunda Bilim Kurulunun tavsiye kararı aldığını belirtti.

Koca, sınava gidiş ve dönüş saatlerinde dışarıda yoğunluk olmaması, günün gençlere ayrılması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sınırlı bir sokağa çıkma kısıtlaması yönünde talimat verdiğini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü