Libya'nın başkentinde Türkiye'nin tezkere kararı kutlandı


Dünya 4.01.2020 00:02:00 0
Libya

Trablus'un kalbi konumundaki Şehitler Meydanı'nda toplanan Libyalılar TBMM'den geçen tezkere dolayısıyla Türkiye'ye teşekkür etti. Trabluslular, Libya bayraklarının yanı sıra Türk bayrakları da taşıdı. Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür eden Libyalılar, Hafter güçlerince düzenlenen saldırıları ve darbeci generale destek veren ülkeleri ise protesto etti.

Libya'nın başkenti Trablus'ta binden fazla kişi bir taraftan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) dün kabul edilen Libya'ya asker gönderilmesine ilişkin tezkereyi kutlarken, bir taraftan da darbeci General Halife Hafter'i protesto etti.

Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.