Limak Enerji, kalite yolculuğunu ödülle tescilledi


Gündem 19.06.2021 16:30:00 0
Limak Enerji, kalite yolculuğunu ödülle tescilledi

Yönetim modeli olarak EFQM Modelini esas alan Limak Enerji, Kalite Büyük Ödülü’ne layık görüldü.

BURSA (İGFA) - Limak Enerji, başarılarını ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Şirket, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi tarafından Kalite Büyük Ödülü’ne layık görülerek yine bir ilki gerçekleştirdi. Bu alanda büyük ödülü alan ilk elektrik perakende satış şirketi oldu ve mükemmel şirketler listesine adını bu defa büyük ödülle yazdırdı.

Çevrim içi düzenlenen 18. Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun ardından gerçekleştirilen Bursa Kalite Ödülleri Töreni’nde Limak Enerji’nin ödülü Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar ve KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi tarafından şirketin Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a takdim edildi.

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, 4 sene önce kalite yolculuğunun ilk adımını EFQM Modelini uygulamaya karar verdiklerini belirterek, yönetim yapısı, insan kaynakları, iş stratejileri ve iş birliklerini geliştirmek, paydaşlarımızın beklentilerini karşılayacak yüksek düzeyde performans sergilemek ve örnek bir şirket olmak hedefi ile yola çıktıklarını, başarılarını ise Jüri Teşvik Ödülü, Başarı Ödülü ve 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi ile tescillediklerini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı