Limaktan 23 Nisanın 101nci yılına özel enerjik yarışma

Limak Enerji, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim etkinliği düzenledi.


Gündem 23.04.2021 13:00:00 0
Limaktan 23 Nisanın 101nci yılına özel enerjik yarışma

BURSA (İGFA) - Limak Enerji’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yaşına özel ‘Geleceğin Enerjisi’ konulu resim etkinliği, şirketin sosyal medya hesaplarından duyurularak, miniklerin katılması sağlandı. Yaratıcılığın ödüllendirildiği etkinliğe Türkiye’nin her yerinden çocuklar, Limak Enerji’nin Facebook ve Instagram hesaplarını etiketleyerek, yaptıkları resmin fotoğrafını #hayatıaydınlatıyoruz hashtagiyle paylaşarak katılım gösterdi. Çocuklar, düzenlenen etkinlikte, 6-9 yaş ve 10-14 yaş olmak üzere iki kategoride yer aldı. Etkinliğin sonunda jüri tarafından belirlenen birinci, ikinci ve üçüncü çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Çocuklar tarafından çizilen resimler Bursa’da şehrin dört bir yanındaki elektrik direklerinde sergilenirken, şirketin sosyal medya hesaplarından da takipçilerle paylaşıldı.

Projeleriyle çocuklara dokunmaya devam eden Limak Enerji, bugüne kadar gerçekleştirdiği atölyeler ve çeşitli yaş gruplarına hitap eden enerji temalı kitapları aracılığıyla da enerji kaynaklarını ve sağladığı faydayı resimler ve etkinliklerle çocuklara aktarıyor. Şirket, evlerde bolca vakit geçirilen bu dönemde tasarruf ve verimlilik yöntemlerini de bu kitaplar aracılığıyla çocuklara aktarıyor. Sosyal sorumlu şirket anlayışıyla düzenli olarak öğrencilere ulaştırılan bu kitaplara, şirketin web sitesi aracılığıyla online ortamdan da ulaşılabiliyor.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı